Krithfilm ApS er et film- og tv-selskab stiftet i 2008 i forbindelse med produktion af "Et liv i Danmark" - en 90 minutter lang film til Integrationsministeriet.

Selskabet har to partnere: cand.mag. Kristine Søndergaard Madsen og journalist, exam.art. Thomas Klenow With – begge med lang erfaring fra tv- og mediebranchen.

 

Vi producerer web-film, dvd’er og tv. I tilknytning til filmproduktionen leverer vi oplysende tekst, pressemateriale og mediestrategi.

 

Vores baggrund ligger indenfor journalistik og dokumentar, og det præger vores tilgang. Først indhold derpå form. Vi er gode til at formidle og forenkle det komplekse. Vi kan strukturere både de korte og de lange historier.

I det daglige trækker vi på vores netværk af kreative, erfarne og driftssikre folk inden for alle dele af produktionen: Kamera, lyd, lys, redigering. Vores valg er altid at arbejde sammen med de bedste.

 

I øvrigt har vi erfaring med at arbejde i udlandet ofte under vanskelige forhold. Vi kan arbejde på engelsk, portugisisk, fransk og spansk.